Hvad end dit problem er stort eller småt…

VENTILATION I SLAGELSE


Et sundt indeklima er vigtigt for vores velvære. Mange døjer med allergi og hovedpine, hvilket kan afhjælpes med frisk luft.

Med et effektivt ventilationsanlæg opnår du et konstant og tilpas indeklima for alle. Det er godt for helbredet og for miljøet.

HVORDAN FUNGERER ET VENTILATIONSANLÆG?

Nybyggerier er isoleret så godt, at det er en god idé at anskaffe sig et ventilationsanlæg for at få det sundeste indeklima.

Et ventilationsanlæg skifter den brugte luft ud med ren og frisk luft og sørger for at holde luftfugtighed, iltniveau og temperatur på et passende niveau.

I stedet for at lukke varmen ud, kan et ventilationsanlæg genbruge op til 95% af varmen i din bolig. Hertil modvirker ventilationsanlægget skimmelsvamp, husstøvmider og fugtskader, alt imens varmespild forhindres.

Med et ventilationsanlæg skåner du miljøet og får en mindre varmeregning samtidigt.

VI INSTALLERER DIN VENTILATION I SLAGELSE

Nybyggerier skal i dag opfylde mange krav i forhold til varmespild. Hos Slagelse VVS & Co. leverer vi løsninger, som kan fordele varmen ordentligt, så forbruget begrænses.

Vi arbejder med energirigtige og effektive kvalitetsprodukter, som med sikkerhed vil gøre en forskel i dit hjem.

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med ventilation i Slagelse, og vi rådgiver dig til den bedste løsning.

Vi tilbyder kvalitetsarbejde, og vi sikrer os, at alt fungerer, som det skal.

KONTAKT OS I DAG

Ring til Slagelse VVS & Co. og vi fikser det.

Vi installerer og servicerer ventilationsanlæg i alle typer rum og bygninger.

Fortæl os om din opgave. Vi kan træffes på telefon 40 63 55 88 eller 28 70 97 88.

Du kan også skrive på mail til post@slagelsevvsogco.dk.

OM OS

SLAGELSE VVS & CO.


Slagelse VVS og Co. gør alt for at få den nyeste viden indenfor VVS området for at give dig den bedste service. Vi lader alle aktiviter være omfattet af kvalitets produkter samt kvalitets arbejde.

Hos os går vi meget op i at have tilfredse kunder, og vi vægter stort i at have en dialog med vores kunder så du kan roligt kontakte os med jeres næste opgave.

Vi laver alt inden for VVS, lige fra Varme i fodboldbaner til fru. Hansens dryppende vandhane.

TEKNIQ INSTALLATIONSBRANCHEN

Mission
TEKNIQ har til formål at forbedre vilkårene i den tekniske branche, så organisationens medlemmer får optimale forudsætninger for at udvikle sig som stærke og lønsomme virksomheder. Det sker gennem påvirkning af rammevilkår og medlemsservice samt uddannelser og overenskomster m.v. På den måde stimulerer TEKNIQ udviklingstempoet i branchen.

Vision
TEKNIQ er et organisatorisk samlingspunkt for virksomheder, som arbejder med tekniske læsninger i bygninger og anlæg. Virksomhederne er baseret på tekniske kompetencer og arbejder overvejende på kundernes adresser.

Vi er medlem af

SLAGELSE VVS & CO.

Sverigesvej 5
4200 Slagelse

Telefon: 40 63 55 88
Telefon: 28 70 97 88
Email: post@slagelsevvsogco.dk
CVR nr. 3306 1013

Se rutevejledning