Hvad end dit problem er stort eller småt…

TERMOSTATER


Hvis du har nogen gamle radiator ventiler så skift dem ud med Danfoss elektroniske radiatortermostater og spar helt op til 23% i energi på din rumopvarmning!

”åbent vindue” funktionen i de elektroniske termostater bidrager til energibesparelse. Funktionen lukker midlertid for varmen når termostaten mærker et markant fald i temperaturen, f.eks ved udluftning.​

Termix har lavet 6 stærke fjernvarme løsninger.

Det kompakte og stilrene design med fuldisolering minimér

varmetabet med over 80%. Der fås 5 års garenti mod tilkalkning og en årlig besparelse på op til 15% med vejrkompensering

Vidste du at du kunne spare op til 1.370kr årligt hvis du skiftede din gamle pumpe ud med en ny for Grundfoss?

Den Nye ALPHA2 pumpe for Grundfoss er udstyret med den unikke AUTOadapt funktion, der analysere systemets behov og automatisk tilpasser cirkulationspumpens ydelse. Det giver større besparelser.

OM OS

SLAGELSE VVS & CO.


Slagelse VVS og Co. gør alt for at få den nyeste viden indenfor VVS området for at give dig den bedste service. Vi lader alle aktiviter være omfattet af kvalitets produkter samt kvalitets arbejde.

Hos os går vi meget op i at have tilfredse kunder, og vi vægter stort i at have en dialog med vores kunder så du kan roligt kontakte os med jeres næste opgave.

Vi laver alt inden for VVS, lige fra Varme i fodboldbaner til fru. Hansens dryppende vandhane.

TEKNIQ INSTALLATIONSBRANCHEN

Mission
TEKNIQ har til formål at forbedre vilkårene i den tekniske branche, så organisationens medlemmer får optimale forudsætninger for at udvikle sig som stærke og lønsomme virksomheder. Det sker gennem påvirkning af rammevilkår og medlemsservice samt uddannelser og overenskomster m.v. På den måde stimulerer TEKNIQ udviklingstempoet i branchen.

Vision
TEKNIQ er et organisatorisk samlingspunkt for virksomheder, som arbejder med tekniske læsninger i bygninger og anlæg. Virksomhederne er baseret på tekniske kompetencer og arbejder overvejende på kundernes adresser.

Vi er medlem af

SLAGELSE VVS & CO.

Sverigesvej 5
4200 Slagelse

Telefon: 40 63 55 88
Telefon: 28 70 97 88
Email: post@slagelsevvsogco.dk
CVR nr. 3306 1013

Se rutevejledning