Optimering

Så enkelt kan du få kalfritvand

Nu kan du ENDLIG få kalkfrit vand i HELE hjemmet.

Anlægget installeres lige efter vandmålere, hvor vandet kommer ind i huset. Når vandet løber gennem anlægget, fjernes kalken fra vandet. Herefter kan du nyde alle fordelene ved det kalkfrie vand i ALLE husets vandhaner, husholdningsapparater, varmeanlæg m.m.

Anlægget skal bare kunne tilsluttes vand og afløb. Dette findes som regel, hvor jeres husmåler sidder.

Når blødgøringsanlægget ikke kan optage mere kalk, skal det renses og regenereres. Bare rolig, denne proces begynder helt automatisk og sker ved hjælp af en mild saltopløsning. Det eneste du skal gøre er at tilføre salttabletter. Anlægget fortæller selv, hvornår det er tid til at påfylde salt.

KONTAKT OS

 

Smart varme i hjemmet

Hvis du har nogle gamle radiatorventiler, så skift dem ud med Danfoss elektroniske radiatortermostater og spar helt op til 23% i energi på din rumopvarmning!

”Åbent vindue” funktionen i de elektroniske termostater bidrager til energibesparelse. Funktionen lukker midlertid for varmen, når termostaten mærker et markant fald i temperaturen – f.eks ved udluftning.

Få danskproduceret fjernvarmeanlæg

Termix har lavet 6 stærke fjernvarmeløsninger.

Det kompakte og stilrene design med fuldisolering minimerer varmetabet med over 80%. Der fås 5 års garanti mod tilkalkning og en årlig besparelse på op til 15% med vejrkompensering.

Spar penge med ny pumpe

ALPHA3 med indregulering giver besparelse på varmeregningen og bedre komfort i din bolig med et af følgende anlæg:

  • Indirekte fjernvarmeanlæg og centralvarmesystemer med to-strengs radiatorsystemer udstyret med ventiler med forindstilling
  • Direkte fjernvarmeanlæg med pumpe til opblanding og med ventiler med forindstilling
  • Gulvvarmeanlæg installeret med forindstilling i fordelerrøret.

DINE fordele ved indregulering med ALPHA3
Gevinsten for dig, når du køber en ALPHA3, er, at der sikres bedst mulig afkøling i varmeanlægget. Generelt betyder det bedre indekomfort og færre udgifter til el og varme.

Vidste du at du kunne spare op til 1.370 kr. årligt, hvis du skiftede din gamle pumpe ud med en ny fra Grundfoss?

Den Nye ALPHA2 pumpe fra Grundfoss er udstyret med den unikke AUTOadapt funktion, der analyserer systemets behov og automatisk tilpasser cirkulationspumpens ydelse. Det giver større besparelser.

ALPHA3 pumpen har samme funktion som APLHA2